Lokale betrokkenen

De website van de Zonneakker Weihoek in Roosendaal

Lokale betrokkenen

Wij vinden het belangrijk dat de Zonneweihoek een lokaal initiatief is en daardoor betrekken wij vanaf het beginstadium buurtbewoners bij het project. Het gaat om mensen met verschillende achtergronden die zich inzetten om de energietransitiie te versnellen.  Hieronder vindt u een aantal van de lokale betrokkenen, elk met een persoonlijke quote waaruit de motivatie spreekt.

Ik geloof in de kracht van de energietransitie van onderop. Je eigen energie opwekken als community spreekt mij erg aan. Ik wil me daar graag voor inzetten, door mee te werken en te investeren in Zonneweihoek.

Resie Beulen

Graag zouden we in onze eigen energiebehoefte voorzien. De plannen voor Zonneakker Weihoek spreken ons daarom aan. Met de voordelen van Zonneakker Weihoek naast de deur kunnen we ons eigen stukje grond misschien wel vrijhouden en toch duurzame energie afnemen.

Clara en Olav Arnold

De overstap naar zonne-energie moet je op z’n minst overwegen. Daarom vond ik het  belangrijk een bijdrage te leveren aan de voorbereidende discussie die mede heeft geleid tot dit mooie plan Zonneakker Weihoek.

Leo Lansbergen

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Maak er iets moois van!

Jean Prevoo

Think global, act local.

Florian Luiken